Skip to main content

SRCB en Karwei starten een proef

Steeds meer organisaties willen hun steentje bijdragen aan lokaal, goed en verantwoord ondernemerschap. Dit betekent dus goed zijn voor mens, dier en planeet zodat ook onze toekomstige generaties op een gezonde en veilige planeet kunnen leven.

Stichting Repair Café Barendrecht en Karwei Carnisse bundelen hun krachten en starten de proef Reparatie Studio tot het eind van dit jaar. Vanaf 4 juni worden iedere 1e zaterdag van de maand op de vestiging van Karwei Carnisse door vrijwilligers van Stichting Repair Café Barendrecht defecte apparaten, speelgoed en gereedschap gerepareerd.

Het Repair Café op locatie start om 09:00 uur en eindigt om 12:30 uur. De locatie is Karwei Carnisse, Rostock 3 in Barendrecht. Vanwege de planning dienen alle reparaties vooraf aangemeld te worden via de link https://repaircafebarendrecht.nl/reparatie-aanmelden.